Gehaktkoekjes

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng in een kom het gehakt met de kaas, de salie en de knoflook goed door elkaar. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Vorm van de gehaktmassa kleine balletjes. Druk deze plat tot een koekje van circa 1 cm. dikte. Verhit in de koekepan de olie en bak de gehaktkoekjes op niet te hoog vuur stevig en bruin (ongeveer 3 minuten) Keer ze voorzichtig om en bak ze daarna aan de andere kant ook bruin en gaar. Schep de gehaktkoekjes uit de pan op een voorverwarmde schaal. Schenk de wijn in de pan en schraap het aanbaksel los van de bodem. Laat de saus op hoog vuur tot de helft in koken. Bind daarna de saus door er de koude boter door te kloppen. Serveer de saus bij de balletjes. Garneer het gerecht met enkele salieblaadjes.

Gehaktkoekjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktkoekjes met pastasalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktkoekjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktkoekjes Met Saffraan En Salsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Teriyaki Gehaktkoekjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gehaktkoekjes met pastasalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktkoekjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktkoekjes Met Saffraan En Salsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Teriyaki Gehaktkoekjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept