Appeltaart

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Appels en rozijnen mengen door appeldiksap en mineraalwater, laten uitlekken en vocht opvangen. Volkorenmeel, boekwijtmeel, bakpoeder, koekkruiden en kaneel door elkaar mengen en stukje bij beetje het uitgelekte vocht erbij doen en de appels en rozijnen. Kneden tot een kruimeldeeg ontstaat. De bakvorm bekleden met bakpapier en het appeldeeg erin doen. De vorm in de oven zetten en 40 minuten laten bakken.

Appeltaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept