Gevulde Eieren Met Ansjovismayonaise

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de eieren en wip er de dooiers uit. Doe de dooiers in een kom en maak ze fijn met een vork. Roer er de mayonaise, de ansjovis en de fijngehakte bieslook en peterselie door. Breng de vulling op smaak met peper en zout en vul daarmee de eihelften. Garneer deze met een blaadje peterselie.

Gevulde Eieren Met Ansjovismayonaise is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaten-kipsalade met ansjovismayonaise
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Ansjovismayonaise
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
zuiderse pannenkoekjes met ansjovismayonaise
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Visfondue met diverse sausjes
0 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept