Gegratineerde Knolselderij

2
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De knolselderij in dunne plakjes snijden (als aardappel) en 5 minuten koken. Tomaat in plakjes snijden en de ui in snippers. De koolplakjes om en om leggen met de tomaat. Zout en peper erover strooien. Ui erover, daarna de creme fraiche en de kaas. Dit alles 30 minuten in de voorverwarmde oven van 220 graden.

Gegratineerde Knolselderij is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept