L?Agneau Tomates (Lamsvlees Met Pikante Tomaten Saus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In koekenpan 3 eetlepels olijfolie verhitten en de uiringen in ca. 6 minuten zachtjes goudgeel fruiten. Knoflook, tomaatjes en peper toevoegen en ca. 3 minuten mee fruiten. Verder op smaak brengen met een beetje zout. Daarna in koekenpan de rest van de olie verhitten en het lamsvlees rondom in ca. 5 minuten bakken. Tomatensaus toevoegen en goed rondscheppen.

L?Agneau Tomates (Lamsvlees Met Pikante Tomaten Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept