Zoek
Kersenclafoutis
5
30-60 min -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 gr ontpitte kersen,
20 cl melk,
20 cl slagroom,
60 gr fructosepoeder,
6 eieren,
2 eetlepels rum,
enkele druppels vanille-ext
Bereiding
Verdeel de kersen over een ovenschotel en overgiet ze met het eiermengsel. Zet de schotel 50 minuten in de oven [stand 4, 130 graden C]. Helemaal af laten koelen [eventueel i de koelkast].
Kersenclafoutis is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kersenclafoutis
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kersenclafoutis
30 min
Gebak
Bekijk recept
Kersenclafoutis
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kersenclafoutis (2)
55 min
Gebak
Bekijk recept
Kersenclafoutis
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kersenclafoutis
30 min
Gebak
Bekijk recept
Kersenclafoutis
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kersenclafoutis (2)
55 min
Gebak
Bekijk recept