Linzenrijstpuree Op Eikenbladsla

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de rijst samen met de linzen, het citrussap en de koriander, maak het mengsel op smaak af met het zout/knoflook. Warm op laag vuur. Was de sla, droog in een slamandje of -centrifuge en leg op een of meer bordjes. Schep de lauwwarme puree erop en serveer direct.

Linzenrijstpuree Op Eikenbladsla is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Italiaanse salade met basilicumdressing
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept