Gestoomde Visrolletjes Met Een Romige Tomaten-Sjalotjessaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rolletjes in stoommandje of in bovenste deel van stoompan leggen en in 8-10 min gaar stomen. Boter verhitten en sjalotjes hierin 5 min zachtjes bakken, visbouillon toevoegen en op zacht vuur tot de helft laten inkoken, slagroom en gedroogde tomaten toevoegen en saus nog iets laten inkoken tot de goede dikte, saus met peper en zout op smaak brengen en fijngesneden kruiden erdoor roeren. Folie verwijderen van de visrolletjes en de rolletjes in plakken gesneden serveren met de saus.

Gestoomde Visrolletjes Met Een Romige Tomaten-Sjalotjessaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sjalotjessaus
Bekijk recept
Filetrollade Met Franse Sjalotjessaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricandeau Met Sjalotjessaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Tongrolletjes Met Tomaten-sjalotjessaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept