Confit De Canard Met Zuurkool

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontvet de confit en leg de eendenbouten in het bovenste gedeelte van de stoompan. Leg de zuurkool in het onderste gedeelte. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. 30 Min. stomen, vanaf het moment dat het water begint te koken. Roer af en toe de kool om, zodat hij gelijkmatig gaart.

Confit De Canard Met Zuurkool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frankrijk - Confit De Canard
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Confit Van Kip Of Kalkoen
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Confit De Canard
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hachis Parmentier Au Confit De Canard
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept