Kerrievis In Weckflessen

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng zout en cayennepoeder en kruid vismoten aan beide kanten ermee en laat voor een uurtje in koelkast staan.
  • 2 Meng suiker, kerriepoeder, kurkuma, azijn en water in een kookpan. (niet een ijzere pan)
  • 3 Voeg uiringen en citroenbladeren erbij en kook zachtjes voor twintig minuten.
  • 4 Doen vismooitjes voorzichtig in kookmengsel zodat ze onder de vocht staan.
  • 5 Kook vis voor twintig tot dertig minuten in vocht en keer ze halverwegen om terwijl ze steeds met vochtmengsel overgoten worden.
  • 6 Pak vis in laagjes in weckflessen met naar elk laagje vis weer een laagje kerriemengsel en vul weckvlessen tot bijna helemaal boven.
  • 7 Verdeel overige vocht over weckflessen en laat viskerrie nog open afkoellen.
  • 8 Verzegel flessen en bewaar in koelkast of in kelder.
  • 9 Deze viskerrie zal naar drie tot vier dagen gereed zijn om te eten en kan tot drie weken in koelkast bewaard worden.

Kerrievis In Weckflessen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pruimen (inmaak )
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Pruimen (inmaak )
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

INGEMAAKTE KERRIEVIS
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept