STEAK AND KIDNEY PIE

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng zout en peper door bloem en haal stukjes vlees door bloem.
  • 2 Fruit ui goudbruin in olie en boter.
  • 3 Voeg vlees erbij en bak het vlees tot licht bruin en overal gekleurd.
  • 4 Voeg nu alle andere ingredienten eraan toe behalve de champignons en de maizena en water mengsel.
  • 5 Laat vlees voor 4 uur op lage pitje zachtjes sudderen in een zware goed dichtgesloten pan.
  • 6 Voeg de laaste twintig minuten van de kookperiode de champignons erbij.
  • 7 Maak verder op smaak met zout en peper en verdik de jus met maizena mengsel.
  • 8 Laat nu afkoelen. (ik maakt het altijd de dag ervoor al, dat komt de smaak te goed)
  • 9 Doen vleesmengsel in een ingevette ovenschaal en verdeel bladerdeeg erover.(maak een opening in middel van pastei voor hete lucht om te ontsnappen tijdens bakken) 1
  • 0 Bestrijk bladerdeeg twee maal met eidooier mengsel. 1
  • 1 Bak de pastei voor dertig minuten bij 180*C en dan tien minuten bij 220*C om korst mooi te bruinen.

STEAK AND KIDNEY PIE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpie met kip, champignons en dragon
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Double trouble pie cake
2 uur-
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept