1 Meng zout en peper door bloem en haal stukjes vlees door bloem.
2 Fruit ui goudbruin in olie en boter.
3 Voeg vlees erbij en bak het vlees tot licht bruin en overal gekleurd.
4 Voeg nu alle andere ingredienten eraan toe behalve de champignons en de maizena en water mengsel.
5 Laat vlees voor 4 uur op lage pitje zachtjes sudderen in een zware goed dichtgesloten pan.
6 Voeg de laaste twintig minuten van de kookperiode de champignons erbij.
7 Maak verder op smaak met zout en peper en verdik de jus met maizena mengsel.
8 Laat nu afkoelen. (ik maakt het altijd de dag ervoor al, dat komt de smaak te goed)
9 Doen vleesmengsel in een ingevette ovenschaal en verdeel bladerdeeg erover.(maak een opening in middel van pastei voor hete lucht om te ontsnappen tijdens bakken) 1
0 Bestrijk bladerdeeg twee maal met eidooier mengsel. 1
1 Bak de pastei voor dertig minuten bij 180*C en dan tien minuten bij 220*C om korst mooi te bruinen.