ZWITSERS STOOFVLEES

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-maak mengsel van bloem, peper, zout en majoraan en haal vlees erdoor -fruit uien in boter tot goed bruin en glazig -leg stukjes vlees op uien en doe deksel op pan -laat 30 min. smoren (voeg eventueel wat water toe) -neem ui uit pan en bak vlees bruin -draai vuur laag en voeg uien weer toe -roer zure room, bouillon en kaas door elkaar en voeg bij vlees -leg deksel op pan en laat 2+1/2 uur stoven(voeg van tijd tot tijd een schuitje bouillon of witte wijn toe toe)

ZWITSERS STOOFVLEES is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaasfondue (zwitsers)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Zwitsers Absint
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Zwitsers Absint
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zwitsers Omelet
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept