Hemelse Biefstuk!

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de bouillon met sojasaus,honing,ma?zena,gemberwortel,sesamolie en het pepertje. Leg het vlees in een niet te diepe schaal en schenk de marinade erover. Laat het minstens 2 uur maar nog liever een hele nacht intrekken. Laten uitlekken en marinade opvangen. Verhit de wok,schenk de olie erin en bak in 2 minuten het vlees bruin. Met een schuimspaan uit de pan nemen. Laat de wok weer goed heet worden en doe er de champignons,paprika en waterkastanjes in. Bak ze,al omscheppende,3 minuten. Doe de marinade over de groenten,breng aan de kook en laat het even binden. Vlees in de wok terugdoen,alleen even goed omscheppen en meteen serveren.

Hemelse Biefstuk! is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hemelse modder
20 min + 3 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
Hemelse cassata
24u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Risotto met asperges & verse munt
Bekijk recept
Hemelse Cassata
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept