Verdeel de cake in dikke plakken, leg ze in een glazen schaal en besprenkel ze met de sherry. bestrijk de plakken met de jam. Laat de abrikozen uit blik uitlekken en pureeer de vruchten. verdeel de puree over de plakken cake. ris de gewassen bessen. Schil de kiwi en snijd deze in plakken. breng de melk op eetlepels na aan de kook, neem de pan van de warmtebron. Roer de achtergehouden melk met de eierdooier, het ei en de mazina los en schenk dit al roerend in de hete melk. Zet de pan terug op de warmtebron (laagste stand ) en laat de massa al roerend dik worden. Laat de massa niet koken en neem de pan direcht van de warmtebron zodra de custerd dik is. Breng het opsmaak met honing en vanille-essence. Laat de custard licht afkoelen. Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Verdeel de rode bessen en de plakken kiwi over de abrikozenpuree en schenk de custerd hierover.