Sint-jacobsschelpen Met Mihoen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de mihoen af, schep de bosui olijven en kruizemunt erdoor, spreid de mihoen uit in de bovenste helft van de stoompan. Spoel het vlees van de sint-jacobsmosselen af en leg ze op de mihoen. Doe de visfond en 1 theelepel zoutin het onderste deel van de pan, en breng het aan de kook. Hang de mihoen met sint-jacobsvlees erboven. Letop!! Het vocht mag de mihoen niet raken. Deksel op de pan en stoom het geheel in 7 minuten gaar. Snijd de citroen in smalle parten. doe de mihoen in een schaal, schep de olijfolie erdoor. Leg de sint-jacobs mosselen op de mihoen, schep op elke mossel 1 theelepel stoomvocht. Garneer met de schijfjes citroen.

Sint-jacobsschelpen Met Mihoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept