Mosselen Met Zoetzure Chilisaus

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder het buitenste blad van het citroengras en snijd de stengels in stukjes van ca. 2 cm. Doe de gember en het citroengras in een grote pan en schenk er ca. 1 cm water op. Borstel de mosselen stuk voor stuk schoon onder koud stromend water. Verwijder kapotte schelpen. Doe de mosselen in de pan. Leg een deksel op de pan, breng het vocht aan de kook en kook de mosselen, op een hoog vuur, ca. 5 minuten tot allle schelpen open zijn. Verwijder de schelpen die niet zijn opengegaan. Giet de mosselen af en schep de in reepjes geknipte basilicumblaadjes erdoor.

Mosselen Met Zoetzure Chilisaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept