Struisvogelbiefstuk Met Bruin Bier

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wentel het vlees door de gezeefde bloem. Verhit de boter. Schroei de biefstukken dicht en bestrooi ze met peper en zout. Blus met het bier. Voeg de fond toe en de rozemarijn. Laat het vlees op een middelhoog vuur in circa 15 minuten gaar worden. Maak de saus af met room. Leg op elk bord een biefstuk en schenk de saus ernaast.

Struisvogelbiefstuk Met Bruin Bier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildspiesje met honing-mosterdsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept