Varkenshaasje Met Mosterd-roomsaus En Oesterzwammen

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het varkenshaasje op een hoog vuur, en als het mooi dichtgeschroeid is verder laten sudderen op een laag vuur, met het deksel op de pan. als het vlees helemaal gaar is haal je het uit de pan, en zet je het vuur uit. je moet het varkenshaasje nu even 5 minuten laten rusten zodat de sappen zich weer gelijk over het vlees kunnen verdelen. Ondertussen voeg je de sour cream, en oesterzwammen toe aan het bakvocht, en voeg naar eigen smaak de mosterd toe. Dan moet je HEEL EVEN de pan verwarmen op een hoog vuur. snij daarna het varkenshaasje op plakjes, en de saus erover, wat frietjes en salade erbij, en voila, smullen maar

Varkenshaasje Met Mosterd-roomsaus En Oesterzwammen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept