Tim Soen Jok (zoetzuur Varkensvlees)

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besprenkel vlees met helft van de sherry en zout en peper en meng goed door.
  • 2 Meng maizana met water en roer dan de tomatenketchup, suiker, sojasaus, de rest van de sherry, de azijn en zout erdoorheen.
  • 3 Klop van eierdooiers met de bloem en het water een glad beslag.
  • 4 Verhit olie tot 180*C.
  • 5 Doop de reepjes vlees in beslag en frituur ze goudbruin van kleur.
  • 6 Laat ze uitlekken en houd ze warm.
  • 7 Verhit 3 e olie in een pan en voeg de paprika en de ui toe en bak ze al roerend voor 2 min.
  • 8 Giet sojamengsel erbij en laat even zachtjes koken tot saus dikker wordt.
  • 9 Voeg gefrituurde stukjes vlees toe en roer alles goed door elkaar.

Tim Soen Jok (zoetzuur Varkensvlees) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gadogado van Tim Douwsma
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tub Tim Grob
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Nasi Tim
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
TIM SOEN YU (zoetzure Vis)
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept