Op Z'n Mexicaans (flensjesvulling)

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het gehakt met de bleekselderij en de ui 5 minuten al roerend op middelhoog vuur. Schenk het vocht uit de pan. Roer er de gepelde tomaten met het vocht, de maiskorrels, de tomatenpuree en het chilipoeder door en laat alles zonder deksel bijna 10 minuten op laag vuur zachtjes inkoken tot het vocht bijna is verdampt. Serveer het warm over de flensjes naar keuze. Garneer de flensjes met een blaadje bleekselderij.

Op Z'n Mexicaans (flensjesvulling) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

A La Bonne Femme (flensjesvulling)
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept