Kabeljauw Op Z'n Mexicaans

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de kabeljauwfilets af onder de koude kraan en dep ze droog met keukenpapier. Bestrooi de kabeljauwfilets met 1 el (of meer naar smaak) van de tacokruiden. Laat de inhoud van de blikjes kidneybonen en de maiskorrels goed uitlekken. Meng de kidneybonen met de maiskorrels, de tacosaus en de rest van de kruiden door elkaar. Verhit de boter in een pan en bak de kabeljauwfilets ca. 3 minuten op een matig vuur. Voeg het bonen-maismengsel toe aan de kabeljauw en laat dit ca. 3 minuten warm worden. Laat het geheel ca. 5 minuten met het deksel op de pan op een laag vuur zachtjes stoven. Snijd ondertussen de lente-uitjes in zeer smalle ringen en strooi ze over het gerecht.

Kabeljauw Op Z'n Mexicaans is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse entrecote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaans gevulde courgette
Bekijk recept
Mexicaans stoofvlees met bonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept