Rode Bonensalade

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boontjes in het vergiet goed uitlekken en schep er dan de olie, azijn, knoflookpulp en uisnippers op. Roer door de tomatenpuree de tabasco, basilicum en naar smaak wat zout. Spatel de puree door de boontjes. Zet de salade minstens 1 uur op een koele plaats (niet in de koelkast)

Rode Bonensalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept