Warme Tacochips Met Guacamole En Salsa Crudo

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer het vruchtvlees van de avocados met het sjalotje. Dompel de tomaten 5 tellen onder kokend water, pel ze, verwijder zaadjes met vocht en snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes. Voeg 1/3 deel van de tomaatblokjes, 1/2 bosje fijngehakt korianderblad, 1/2 el korianderpoeder, 2-4 el limoensap en 3 el zure room toe aan de gepueerde avocado en breng de saus op smaak met zout en peper. Meng de rest van de tomaatblokjes met de gesnipperde ui en groene Jalapenopeper, de fijngesnipperde paprika en de rest van de fijngesneden koriander. Voeg naar smaak limoensap, zout en peper en een paar druppels groene pepersaus toe. Verhit de frituurolie. Knip de tortillas in driehoekjes van ? 5 cm. Bak ze in delen met ? 6-7 tegelijk in de hete frituurolie goudbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken. Serveer ze gelijk met de dipsausjes.

Warme Tacochips Met Guacamole En Salsa Crudo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi «Land en Zee»
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tortellini met prosciutto crudo in ‘sauce vierge’
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crostini met prosciutto, mozzarella en gedroogde tomaten
Snack
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept