Pureer het vruchtvlees van de avocados met het sjalotje. Dompel de tomaten 5 tellen onder kokend water, pel ze, verwijder zaadjes met vocht en snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes. Voeg 1/3 deel van de tomaatblokjes, 1/2 bosje fijngehakt korianderblad, 1/2 el korianderpoeder, 2-4 el limoensap en 3 el zure room toe aan de gepueerde avocado en breng de saus op smaak met zout en peper. Meng de rest van de tomaatblokjes met de gesnipperde ui en groene Jalapenopeper, de fijngesnipperde paprika en de rest van de fijngesneden koriander. Voeg naar smaak limoensap, zout en peper en een paar druppels groene pepersaus toe. Verhit de frituurolie. Knip de tortillas in driehoekjes van ? 5 cm. Bak ze in delen met ? 6-7 tegelijk in de hete frituurolie goudbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken. Serveer ze gelijk met de dipsausjes.
Warme Tacochips Met Guacamole En Salsa Crudo is een recept van Smulweb.nl