Pers de limoen uit, pers de knoflook uit en roer de helft ervan door het sap met wat zout en peper. Bestrijk de biefstukken hiermee en laat ze een halfuur marineren. Was de rijst, laat hem uitlekken en bak hem in olie glazig. Voeg 1 gesnipperd uitje met de helft van het restje knoflook toe en bak dit kort. Ontvel de tomaat en snijd hem in blokjes. Schrap de worteltjes, snijd ze in plakjes en voeg die met de tomaat en de fond aan de rijst toe. Laat de rijst in 20 minuten gaar worden en zet de pan na 10 minuten op een vlamverdeler. Serveer met een kort in wat olie gestoofd mengsel van 1 gesnipperde ui, een restje knoflook, reepjes courgette, reepjes paprika en maiskorrels uit blik. Bestrooi met koriandergroen. Rooster de gemarineerde biefstukjes onder de grill of op de barbecue aan beide kanten 3 minuten en serveer ze met Salsa de la Casa.