Week de bruine bonen een nacht voor in ruim water met wat zout en zet ze de volgende morgen op met fris water. - Verhit de olie in de pan en bak de quorn of tofu 5 min. op hoog vuur. Voeg de gesnipperde ui, in dunne ringen gesneden prei, paprika en tomaten in stukjes gesneden toe. - Dan kunnen chilipoeder, zout en peper er bij. Laat dat 5 min. zachtjes bakken. Blus af met water. Tot slot de gare bonen, mais en aardappelen in dobbelsteentjes er bij. Laat nog een paar min. sudderen. Serveer het gerecht met maispannenkoekjes: 100 gram maismeel 100 gram volkorenmeel mespuntje zout water olie koekenpan komVoorbereiding : - Maak een dik beslag van de meelsoorten, het zout en het water. Laat een kwartiertje staan. - Verhit wat olie in de pan en doe een beetje beslag er in. Maak kleine koekjes. Je kunt er zo drie tegelijk bakken. Leg ze op een bord op een pan met warm water, zo houd je ze warm.
Mexicaanse Quorn/Tahoeschotel is een recept van Smulweb.nl