Mexicaans Varkenshaasje

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de margarine in een braadpan tot het schuim wegtrekt. Bak de varkenshaasjes in ca. 5 minuten op matig hoog vuur rondom bruin. Leg het vlees op een bord. Roer het sinaasappelsap met fond en sinaasappelrasp door het bakvet en schraap de aanbaksels los. Voeg de bosuitjes, de peper en de helft van de koriander toe. Breng dit aan de kook en leg de varkenshaasjes erin. Stoof de varkenshaasjes met het deksel schuin op de pan in nog ca. 15 minuten zachtjes gaar. Leg de varkenshaasjes op een plank (of een voorverwarmd bord) en houd ze onder aluminiumfolie warm. Kook het stoofvocht in nog ca. 1 - 2 minuten in tot een licht gebonden jus (evt. licht binden met allesbinder of aardappelzetmeel). Roer de rest van de koriander erdoor. Snijd het vlees in plakken.

Mexicaans Varkenshaasje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse entrecote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaans gevulde courgette
Bekijk recept
Mexicaans stoofvlees met bonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept