Mexicaanse Pannekoekjes (Enchiladas)

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roerbak het vlees in +/- 4 min. in olie bruin en knapperig. Schep het in een kom en roer er de creme fraich en de helft van de kaas door. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Vet een ovenschaal in. Verdeel het vleesmengsel over de tortilla′s, rol deze op en leg ze in de ovenschaal met de naad naar beneden. Verdeel de tacosaus erover en bestrooi alles met de rest van de kaas. Laat het gerecht in het midden van de oven in +/- 20 min. goudbruin en door en door heet worden.

Mexicaanse Pannekoekjes (Enchiladas) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Enchilada's
50 min
Bekijk recept
Enchiladas met kip en kaas
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Enchiladas Met Kip En Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Kalkoen-enchiladas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept