Scholfilets Met Nach'ole's En Avocado-tomatensalsa

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Scholfilets met keukenpapier droogdeppen. Bloem, paprikapoeder, zout en peper door elkaar scheppen. Schol in repen van ca. 2 cm. snijden en door de bloem wentelen. Overtollige bloem afschudden. In koekenpan olie en boter verhitten. Schol in ca. 5 minuten lichtbruin bakken. Halverwege keren. Op elk bord 2 nacholes leggen. Hierop eetlepel avacadosalsa, nacholes avocadosalsa leggen. Gebakken scholreepjes ernaast schikken.

Scholfilets Met Nach'ole's En Avocado-tomatensalsa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met knoflookboontjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept