Was de tomaatjes en snijd er de kapjes af. Hol de tomaatjes met een mesje uit en gebruik de inhoud van de tomaatjes voor een ander recept (soep of saus). Hak de amandelen grof. Bestrooi de tomaatjes van binnen met peper en zout. Schep iets van de gemalen amandelen in de tomaatjes. Snipper de ui en de knoflook zeer fijn. Pel de tomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de avocado′s open, verwijder de pitten en neem het vruchtvlees uit de schillen. Pureer de avocado in een keukenmachine. Of wrijf de avocado door een (niet metalen) zeef. Voeg de vleestomaat en de gesnipperde ui en knoflook, citroensap, koriander, peper en zout, enkele blaadjes peterselie en een paar druppels Tabasco toe. Laat de keukenmachine nog even draaien tot een egale massa is verkregen. Bewaar deze een uurtje in de koelkast.Doe de guacamole in een spuitzak en vul de tomaatjes met deze avocadocreme. Garneer met de achtergehouden amandelen en een paar sprietjes bieslook.
Tomaatjes Gevuld Met Guacumole is een recept van Smulweb.nl