Empanadas De Carne

5
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de plakjes bladerdeeg klaar en leg een eetlepel gehakt per plakje erop. Doe daarna wat saus erover en daarna wat mais en/ of doperwtjes. Laat de randen vrij. Vouw de plakjes bladerdeeg in een driehoek en bevochtig de randjes met water. Druk nu met een vork de randjes samen en bestrijk met het eigeel. Leg je empanadas op bakpapier in de oven en laat ze 20 minuten garen tot ze lichtbruin zijn.

Empanadas De Carne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Empanadas (pasteitjes) gevuld met vlees
55 min Snack
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept
Empanadas
15 min Snack
Bekijk recept
Empanada's met chorizo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept