Mexico: Barbacoa

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Alle ingredienten in de pan doen en kruiden met zout, peper en koriander. De pan opvullen met koolbladeren en met een houten deksel afsluiten.Op het deksel komt weer een laag koolbladeren.Nu wordt het gat met de pan met een mat van boombast afgedekt, die op zijn beurt weer met een laag aarde wordt bedekt. Hierop wordt een nieuw houtskoolvuur aangelegd dat een uur of vijf blijft branden.

Mexico: Barbacoa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's
10 min
Bekijk recept