Snijd het vlees in stukjes. Snijd de uien in ringen en pers de knoflook uit. Snijd de paprika′s doormidden, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. *** Verhit 3 eetlepels olie in een pan en braadt het vlees bruin. Haal het vlees uit de pan en houd het apart *** Verhit de rest van de olie in de pan en fruit de paprika, ui en de knoflook in ongeveer 5 minuten. *** Dompel de tomaten kort in heet en daarna in koud water. Ontvel de tomaten, snijd ze doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd ze in plakjes en voeg ze bij het paprikamengsel. *** Giet de bonen af en doe ze met de tomatenpuree, bouillon en het vlees in de pan. Roer alles goed door. *** Verwijder de steeltjes en hak de pepers fijn. Doe ze met de chili- en paprikapoeder, zout en peper bij de rest. Zet het vuur hoog en laat de saus 10 minuten koken. Dek vervolgens de pan af en laat het geheel 1 tot 1,5 uur sudderen. Voeg cayennepeper toe en garneer eventueel het gerecht met verse kruiden. *** Tips: - meng een zakje Stoofmix door het geheel, erg lekker! - Maak de saus voller door 2 blokjes pure chocolade toe te voegen.