Engelse Kaassoep

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook het vlees in het water gedurende 3 kwartier op een laag vuur. Zeef de bouillon, maal het vlees en doe het terug in de pan. Voeg kool, wortel en ui toe. Wacht tot de soep begint te borrelen. Voeg dan de geraspte kaas toe. Roer net zo lang tot de kaas helemaal in de soep is opgelost. Kruid met peper, zout en peterselie. Snijd het oude brood in dobbelsteentjes en bak die in den koekenpan met een klontje boter lichtbruin. Doe het brood vlak voor het opdienen door de soep. Schep in elk bord soep een theelepeltje ketchup en een klontje boter.

Engelse Kaassoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep met sherry en koriander
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zwitserse kaassoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep uit Alkmaar
15 min-
Bekijk recept

Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse zalmboter
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept