Raap-baconsoep

6
Langer dan 1 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braadvet in een grote pan doen en uien fruiten. Bacon erbij doen en ca. 10 min, bakken, tot hij knapperig is. Aarappelen en raap toevoegen en roeren. Deksel op de pan doen, vuur laag zetten en 10 min.laten pruttelen. Voeg de kippenbouillon toe en breng het geheel, zonder deksel, aan de kook. Vuur laag zetten en 1 uur laten sudderen. Naar smaak peper en nootmuskaat toevoegen. In verwarmde soepterrine serveren en ngarneren met peterselie.

Raap-baconsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Raap-baconsoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Raap-baconsoep
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Raap-baconsoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept
Gebraden kip met wintergroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met raap en chorizo
50 min Voorgerecht
Bekijk recept