DE UIEN SCHOONMAKEN IN STUKKEN SNIJDEN. DE UI EN KEMIRIE NOTEN BRANDEN AAN DE VLAM. DE KEMIRIE NOTEN DAARNA PLETTEN. DE UIEN EN KEMIRIE NOTEN DE KNOFLOOK, KUNJIT, BOUILLONBLOKJES, GEMBER, PEPER, ZOUT MET ONGEVEER ANDER HALVE LITER WATER OPZETTEN EN NATUURLIJK DE KIP NIET TE VERGETEN! DE PRIJ IN 2 STUKKEN SNIJDEN, DE GROENE KANT MET EEN ? BOSJE PETERSELIE EN EEN ? BOSJE SELDERIE DE SEREH SPRIET EN DE DJEROEK BLAADJES MET EEN TOUWTJE VASTMAKEN EN BIJ DE BOUILLON DOEN. EN DIT ALLES LEKKER LATEN TREKKEN. DE LICHTE KANT VAN DE PRIJ IN DUNNE RINGETJES SNIJDEN, DE SELDERIE EN PETERSELIE FIJN SNIPPEREN, DE SOEOEN KOKEN , EIEREN HARD KOKEN, AARDAPPELS KOKEN (ONGEVEER EEN STUK OF 6)TOUGE WASSEN EN SCHOONMAKEN DIT ALLES APPART IN KOMMETJES ERBIJ SERVEREN. ALS DE BOUILLON LEKKER DE HELE MIDDAG HEEFT GEPRUTTELD HET GROENE PAKKETJE VERWIJDEREN. DE KIP VAN HET BOT SCHIJDEN, EN DAARNA IN STUKKEN TERUG IN DE PAN DOEN. EVEN PROEVEN EN EVENTUEEL WAT ZOUT,PEPER EN SAMBAL TOEVOEGEN.