Zoek
Japanse Bouillon Met Garnalen
3
0-10 min -
Smulweb.nl
Soep
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 visbouillontablet
50 gram mihoen
3 lente-uitjes
100 gram roze garnalen
2 eetlepels sherry of droge witte wijn
1 eetlepel Japanse sojasaus
2 eetlepels fijngesneden bieslook Voorbereiding Breng een ½
liter water aan de kook. Los de visbouillontablet hierin op.
Bereid de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in hele dunne ringetjes.
Doe de kleingesneden mihoen
lente-uitjes en de garnalen in de hete bouillon. Maak op smaak sherry en sojasaus. Bereidingswijze Verdeel over 3 kommen en bestrooi de bouillon met bieslook Serveertips Lekker als voorgerechtje bij een Ooster etentje. Bron Nieuwe snacks v
Bereiding
Verdeel over 3 kommen en bestrooi de bouillon met bieslook
Japanse Bouillon Met Garnalen is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade met sesamdressing
25 min
Bekijk recept