Bouillon Met Reepjes Pannenkoek, Frittatensuppe

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol de gebakken pannenkoeken op. Halveer de rollen in de lengte en snij ze vervolgens in reepjes van ca. 3 mm. Verhit de bouillon. Was de bieslook, schud de sprietjes droog en snij of knip ze fijn. Leg in elk soepbord een portie Frittaten, schenk er de bouillon op en strooi er de bieslook overheen.

Bouillon Met Reepjes Pannenkoek, Frittatensuppe is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept