Borsjtsj Op Russische Wijze

4
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schaaf 1 biet zeer fijn, vermeng het schaafsel met de eveneens fijngehakte groenten en smoor alles samen een kwartier in de boter. Voeg er twee liter water bij, het bouquet garni, het sap van 1 geraspte en uitgeperste biet en 500 gram kleingesneden runderpoulet. Laat het geheel een paar uur zacht koken en maak de soep af met nog wat bietensap en een eetlepel fijngehakte peterselie. Even voor u deze soep serveert roert u er de zure room door.

Borsjtsj Op Russische Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oekraiense Borsjtsj
30-60 min -
Bekijk recept
Borsjtsj
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Borsjtsj
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept