Struisvogelbiefstuk Met Appel-vijgenchutney

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een pan de helft van de boter. Fruit de gesnipperde ui en voeg de in blokjes gesneden appel toe (ca. 1 minuut meebakken). Voeg de vijgen (in stukjes gesneden), witte wijnazijn en 100ml water toe en het geheel ca. 10-15min laten koken. Breng daarna de chutney op smaak met peper en zout. Bestrooi de struisvogelbiefstukjes met peper. Verhit de rest van de boter in de koekenpan en bak de biefstukjes in 4-6min bruin (en van binnen rose). Haal de struisvogelbiefstuk uit de pan laat het in aluminiumfolie rusten. Schenk de rode wijn bij het bakvet en laat het inkoken. Bestrooi de struisvogelbiefstukjes met zout en serveer met de chutney en rode wijnjus.

Struisvogelbiefstuk Met Appel-vijgenchutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bierpannenkoek met salami
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijgenchutney
Bekijk recept

Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildspiesje met honing-mosterdsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept