Zoek
Gemberelexir.
20-30 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
-stuk ongeschilde verse gember van ongeveer 10 cm-4 tot 6 citroenen-250 ml gefilterd water-175 ml biologische honing-1/2 theelepel vers gemalen zwarte peper. Hulpmiddelen -sapcentrifuge-citruspers-kom-garde-afdekbare schenkkan. Hulpmiddelen - -sapcentrifuge-citruspers-kom-garde-afdekbare schenkkan. Voorbereiding -Snij de gember in stukjes van 1 cm.
-Gebruik een sapcentrifuge met stevige motor om de gember uit te persen.
-Je hebt ongeveer 250 ml sap nodig. Bereidingswijze -Pers de citroenen met een citruspers uit.
-Je hebt ongeveer 250 ml nodig.
-Meng beide sappen in een grote kom en klop met een garde het water,honing en peper erdoor tot alles goed gemengd is. Serveertips -Bewaar het sap in een afgedekte schenkkan in de koelkast.
-Neem 2 eetlepels of een borrelglaasje voor de lunch en avondmaaltijd om de spijsvetering aan te zweng
Bereiding
-Pers de citroenen met een citruspers uit. -Je hebt ongeveer 250 ml nodig. -Meng beide sappen in een grote kom en klop met een garde het water,honing en peper erdoor tot alles goed gemengd is.
Gemberelexir. is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker