Varkensreepjes (pittig)

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een laagje olijfolie in de koekenpan. Bak de reepjes vlees met niet veel tegelijk in de hete olijfolie bruin en knapperig. Schep ze uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken. Geef er de saus appart bij.

Varkensreepjes (pittig) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept