Ragout Van Wild Met Donker Bier

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het vlees uit de marinade, dep het zoveel mogelijk droog en bestrooi het met bloem. Verhit de geklaarde boter, schroei het vlees dicht en bestrooi het met peper en zout. Zeef het marinadevocht, bewaar de pruimen om deze op het laatst bij de saus te doen, schenk het vocht over het vlees, draai de warmtebron laag en laat het vlees in circa 45 min. gaar worden. Voeg de Chartreuse en eventueel de beurre manie toe om het geheel te binden. Maak het gerecht af met de room.

Ragout Van Wild Met Donker Bier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept