Konijnfilet Gevuld Met Prei, Wortel En Cantharellen

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de filets in de boter aan tot het spek knapperig is en laat ze vervolgens in de voorverwarmde oven in circa 8 minuten nagaren. Zeef de fond, laat tot de helft inkoken, voeg de port toe, laat nog even zachtjes koken en bind de saus door er in kleine blokjes gesneden koude boter aan toe te voegen.

Konijnfilet Gevuld Met Prei, Wortel En Cantharellen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Konijnfilet met gegrilde asperges en dragonsaus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Konijnfilet Op Een Bedje Van Raapstelen Met Eigen Ju
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnfilet met hopscheuten en saus van donker bie
0 min
Bekijk recept
Wilde konijnfilet in krokante jas
0 min
Bekijk recept