Snijd de hamlappen in dunne reepjes en meng het met wat marinade. HAk de kippebouten elk in 4 stuuken en meng ze met wat amrinade.Snijd de speklapjes elk in 6 stukjes en meng ze met wat marinade. Laat het vlees afgedekt een tijdje in de koelkast rusten. Snijd de bosuitjes reepjes en de paksoi in stukjes. Kook de rijst verhit 3 eetl. olie in de wadjan of wok bak de hamlpjes 5 min. Neem ze uit de pan en bak de kippenboutjes 8 min. Neem ze uit de pan. En bak de speklapjes 8 min.. Neem ze uit de pan. Bak de ui, de bosui en de paksoi met een snufje zout hoog op vuur ca. 3 min. Doe het vlees bij de groente leng de maizena met de bouillon en voeg dit bij het vlees groente mengsel. Breng het geheel aan de kook en laat het op een laag vuur nog ca 5 min. zachtjes koken. Voeg eventueel naar smaak de gesneden peper en wat zout toe.