Voor de roti plaat: Maak van het bakmeel en water een samenhangend elastisch deeg. Smeer de bovenkant in met olie en laat het 1 uur afgedekt rusten. Prak de aardappelen fijn en kruid ze met kerrie, knoflook zout en peper. Vorm ongeveer 18 ballen van het deeg. Maak ze een beetje plat en leg in het midden wat van de aardappelen. draai dicht en druk de naad in en beetje bloem. rol het deeg met deegroller nu voorzichtig tot een ronde dunne lap de vulling moet binnenin zitten en mag niet door het deeg heen komen. (Vraagt enige handigheid niet te hard drukken). Verwarm een koekenpan tot heet, smeer een klein beetje olie in de pan en leg hier de roti in. Druk de randen plat als hij begint op te bollen. Bak aan allebei de kanten tot de roti droog is (mag niet bruin worden). voor vulling roti: Was de kip in water met azijn en verwijder het vel. Was de kip hierna weer in schoon water. Maak de kip droog. Verhit olie in een grote braadpan of wok en voeg wat boter toe Bak de kip in porties bruin. Bak de ui, knoflook en soepgroenten mee. Bestrooi het geheel met kerriepoeder. Voeg de tomatenpuree en bouillonblokjes toe. Voeg de gehalveerde aardappelen toe. Voeg er zoveel water aan toe dat alles onder staat en laat 1 a 2 uur zachtjes gaar worden. Dit gerecht smaakt het lekkerst als het een dag van te voren gemaakt wordt