TOFU MET INDISCHE INVLOEDEN

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan.
  • 2 Voeg komijn zaadjes toe aan olie en bak ze tot ze gaan springen.
  • 3 Voeg gember en knoflook eraan toe en roerbak tot licht bruin van kleur.
  • 4 Voeg nu uien, paprika, tomaten, en tahoe toe en roerbak op hoog vuur voor 2 min.
  • 5 Voeg Garam masala toe en bak even mee en roer dan de verse koriander blaadje erdoor.
  • 6 Bak net zolang tot tomaten zacht en gaar zijn.

TOFU MET INDISCHE INVLOEDEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Surinaamse roti met kip
80 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept