Aardappelen Met Mosterdzaad

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In een grote ondiepe gietijzeren pan (of pan met anti aanbaklaag)de olie op matig vuur verhitten.
  • 2 Eerst het mosterdzaad en dan de komijn toevoegen als de zaadjes beginnen te springen het knoflook toevoegen en licht bruin fruiten.
  • 3 De pan van het vuur halen en chilipoeder en kurkuma toevoegen.
  • 4 De aardappelen op matig vuur al omscheppend bakken.
  • 5 Het zout toevoegen en de aardappelen omscheppen. De deksel op de pan doen. Alles 3-4 min. verhitten en dan weer omscheppen. Blijf dit doen tot de aardappelen gaar en licht bruin zijn, daarna de pan van het vuur halen. Eet smakkelijk.

Aardappelen Met Mosterdzaad is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hele geroosterde bloemkool
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolroosjes
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Luxe hotdogs met zuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bavette met cranberry-uienchutney en blauwekaaspuree
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept