ROMIGE AARDAPPELEN MET GEKARAMELISEERDE UIEN

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit uien tot goudbruin en glazig.
  • 2 Voeg azijn en suiker eraan toe en roerbak voor vijf minuten tot uien begin te karamaliseren. VERDER:
  • 3 Rangschik plakjes aardappel in een ingevette grote niet te diepe ovenschaal en verdeel wat zout en peper erover.
  • 4 Verdeel nu van de gekarameliseerde uien erover en herhaal deze proces en eindigend met een laag aardappel bovenop.
  • 5 Verdeel room erover en strooi parmezaanse kaas erover.
  • 6 Bak ovenschotel voor dertig tot veertig minuten bij een oventemperatuur van 220*C.

ROMIGE AARDAPPELEN MET GEKARAMELISEERDE UIEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept