PASTA CARBONARA

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit lenteuitjes en plakjes champioen voor ongeveer een minuut aan.
  • 2 Voeg het bacon toe en bak lichtjes voor drie minuten tot het wat knapperig is.
  • 3 Voeg pasta en blokjes ham bij bacon en lenteuitjes en verwarm op middel vuur al omscheppend tot goed warm.
  • 4 Haal van vuur en breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Meng de eieren met de slagroom en creme friache en helft van de kaas en verwarm dit met de pasta mengsel even tot een iets dikker saus onstaan. De hitte van de pasta als je het erdoor mengen, zou eigenlijk de saus al voldoende moeten verwarmen en iets verdikken.
  • 6 Verdeel overige parmezaanse kaas als garnituur over elk bord of serveerschaal.

PASTA CARBONARA is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept