Tagliatelle, Garnalen, Prei In Saffraanroom

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter op matig vuur en bak de prei en knoflook 5 minuten tot de prei zacht en doorzichtig is. Doe de saffraan, vermout en visbouillon erbij en breng alles aan de kook; schep eventueel schuim van het oppervlak. Draai het vuur laag en laat het geheel 10 minuten sudderen, tot de saus voor de helft is ingekookt. Schenk de room erbij en laat de saus 15 minuten sudderen, tot de saus voor een derde is ingedikt. Kook de pasta al dente in een pan met licht gezouten kokend water. Doe de garnalen in de saus en laat deze 2-3 minuten sudderen. Haal de pan van het vuur en roer het citroensap en de kervel erdoor. Breng op smaak met zout en peper en schep de saus dan door de pasta.

Tagliatelle, Garnalen, Prei In Saffraanroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warme oesters met saffraanroom
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergebouillon met saffraanroom
45 min-
Bekijk recept
Penne met spinazie en fruits de mer
30 min-
Bekijk recept
Kreeftensoep met langoustine en saffraanroom
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept